EDİRNE / HAVSA - Şehit Engin Şahin İlkokulu

Nis

Tüm Edirne Sosyal  Bilimler Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine katkılarından dolayı okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Tüm Cern Koleji Zincirlikuyu Anadolu Lisesi öğrencilerine ve çalışanlarına katkılarından dolayı okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Ebvebeynlerimize ve misafirlerimize sunacağımız gösteri için hazırlanıyoruz. Dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en güzel şekilde kutlayacağız.

Nis

"İyilik bulaşıcıdır, Ramazan paylaşmaktır" Sloganıyla Parlayan yıldızlar, değerli aileleri ve öğretmenimiz Serap Durmaz Özdemir karınca kararınca diyerek kendi elleriyle, hazırladıkları Ramazan kolilerini ihtiyaç sahibi bir aileye teslim ettiler. Bu duyarlı davranış için Parlayan Yıldızlara, değerli ailelerimize ve öğretmenimiz Serap Durmaz Özdemir'e çok teşekkür ediyoruz ve güzel yavrularımızı kutluyoruz

Mrt

Bakanlığımızın başlattığı "Dilimizin Zenginlikleri" projesi Şubat ayı deyim ve atasözleri etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin yapmış olduğu resimlerin sergisi yapıldı.

Mrt

Okulumu Güzelleştiriyorum Projesi Şubat Ayı Çalışmaları kapsamında bahçe zemini oyun alanlarının çizimi ve boyaması gerçekleştirildi.

Şbt

İstiklal Marşımızın Kabulü'nün yıldönümü etkinlikleri kapsamında ilçemizde ilkokullar arası İstiklal Marşı'nı ezbere okuma yarışmasında 4/A  sınıfı öğrencimiz Tuğba ÖNER birinci olmuştur. Emeği geçen sınıf öğretmenimiz Ayşen YAKA ve okulumuz Türkçe öğretmeni Esma ATAN'a gösterdikleri özverili alışmalar için teşekkür ediyoruz.

Birinci olan öğrencilerimiz ilde yapılacak yarışmada ilçemizi temsil edeceklerdir.

Başarılar dileriz.

Şbt

Kaymakamlığımızca düzenlenen hobi Sınıfı etkinliklerimize hız kesmeden devam etmekteyiz.

3. sınıf ve 4. sınıf öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde yaptıkları çalışmaları okulumuzda sergilediler.

Gülcan AĞCALI ve Ayşen YAKA öğretmenlerimize yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Heyecanla duyuruyoruz!

Havsa Kaymakamlığı himayelerinde hazırlanan, gençlerimizin farklı sektörlerden iş imkanları hakkında bilgi edinebilecekleri, "Havsa Kariyer Günleri" 7 Şubat Çarşamba günü başlıyor.

Ock

Okulumuzda Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında  Edirne ve Havsa Jandarma Komutanlığı katkılarıyla Siber Suçlarla mücadele ekipleri,Arama Kurtarma ekipleri köpekli timleri öğrencilerimizle mesleki tecrübelerini paylaşıp küçük bir gösteride yaptılar.Havsa Jandarma Komutanlığı öğrencilerimize kitap hediye etmiştir.

Ayrıca hemşire Vildan TUNA da mesleki tecrübelerini bizimle paylaştı.

Ock

Bakanlığımıza bağlı okul/ kurumlarda öğretim programlarının yanında öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturmaya, millî, manevî, ahlaki, insanî ve kültürel değerleri kazandırmaya yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlenmekte, merkez teşkilatımızca koordine edilen proje ve etkinliklerle de bu süreçler desteklenmektedir.

Öğrenciler bu etkinliklere bir sorumluluk üstlenerek, ürün ortaya koyarak veya performans sergileyerek katılım sağlamakta, bu vesileyle okullarımızda nice başarı hikâyeleri, iyi uygulamalar, özgün çalışmalar, çevre/ insan duyarlılığına dair faaliyetler ortaya çıkmaktadır. Bu kapsamda; Bakanlığımızca 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" hazırlanmıştır.

Ock

"Okulumu Güzelleştiriyorum "  projesi kapsamında etkinliklerimiz  hız kesmeden devam ediyor.

Okulumuzun  ana sınıfı ,kütüphane ve zeka oyunları salonu kapı giydirmeleri yapılarak okulumuz, öğrencilerimiz canlı  cıvıl cıvıl bir ortam oluşturduk.